Espai Zero Vuit neix com un espai jove del món de l’economia amb la voluntat d’enriquir el diàleg interdisciplinari com a única forma d’afrontar amb garanties les transformacions socials, econòmiques, digital i ecològica que tenim davant. Des de l’aprenentatge col·laboratiu i la reflexió, volem posar les eines de l’estudi de l’economia al servei de debats honestos, oberts a tothom i basats en l’evidència, per garantir la capacitat de viure, créixer i desenvolupar-se de totes les persones, i de fer-ho en comunitat.

MANUEL ALVARIÑO

Segmentació dels mercats laborals i polítiques de reconciliació vida-treball. Doctorand al European University Institute.

OLYMPIA ARANGO

Economia experimental i del comportament amb perspectiva de gènere. Master en Economia i Psicologia de la Paris School of Economics.

ENRIC VILA

Economia de l’educació i desenvolupament econòmic. Doctorand al Centre for Global Challenges.

MARTA CURULL

Polítiques públiques, desigualtats socials i de gènere. Doctorand en Economia a la Universitat de Barcelona.

FERRAN ELIAS

Mercat de treball i polítiques laborals. Professor d’Economia a la Universitat de València.

SAMUEL GARCÍA

Economia social i desenvolupament regional. Consultor econòmic a Estudio Benko.

RAQUEL LORENZO

Microeconomia i estudi de fenòmens sociològics i socials des d’una perspectiva teòrica. Doctoranda en Economia a la Universitat Pompeu Fabra.

MARINA MUÑOZ

Gènere i política. Doctoranda de Ciències Polítiques i Socials de la UPF.

PEDRO NAVARRO

Graduat en Filosofia, Política i Economia a la Universitat Pompeu Fabra. Especialitzat en Sistemes Alimentaris Sostenibles dins el Màster en Agricultura Orgànica a la Universitat de Wageningen (NL). Actualment és predoctorand a la Wageningen School of Social Sciences (NL) i investiga sobre l’economia política del sistema alimentari, sociologia rural i de l’agricultura i les relacions laborals en les cadenes de valor globals.

Economia política del sistema alimentari i sociologia rural i de l’agricultura. Predoctorand a la Wageningen School of Social Sciences (NL).

ALESSANDRA PALOMAR

Economia laboral, desigualtats socials i postcreixement. Predoctorand a l'Institut de Microeconomia Aplicada de la Universitat de Bonn (DE).

DAVID PALOMERA

Estat de Benestar, economia política i organització de serveis públics. Doctorand en Polítiques Públiques a l'Institut de Govern i Polítiques Públiques (IGOP).

MARTA RIBERA

Empresa i drets humans, economía política, serveis públics i contractació pública. Tècnica de Justícia Econòmica a l'Observatori DESC.

MARC RIUDAVETS

Economia de l’educació i l’economia laboral. Doctorand a la Helsinki Graduated School of Economics.

SERGI SÀNCHEZ

Economia de la salut i l’educació i avaluació de polítiques públiques i finances públiques. Investigador a l'IESE Business School.

AINHOA SETIÉN

Gestió i polítiques públiques, governança i diversitat cultural. Tècnica al Departament d'Economia de la Generalitat de Catalunya.

 

Aprèn més sobre Espai Zero Vuit

Fes una ullada a les nostres publicacions